2010. augusztus 21., szombat

Szabad szombat...

Tegnap kicsit elhúzódott a tűzijáték nézés, úgyhogy ma nagyon kis pihengetős nap volt.
Viszont valahányszor elmentem a nappaliban a kettlebellek mellett, mindig felkaptam egyet vagy kettőt és csináltam egy pár ismétlést mindenféléből ami eszembe jutott. Ugyanez volt akkor is amikor elmentem a húzódzkodó alatt, ami az előszobában van, vagyis kettő-három esetleg öt húzódzkodás minden áthaladásnál alatta. Így este felé azért már keresem a kerülő utat...:)

Tudja valaki, hogyan tudok a bejegyzéseimhez berakni, egy megmutatni szánt videót a Youtubról?
Nekem csak a linkeket sikerült eddig bemásolni, viszont jobban örülnék ha rögtön a videót látná a kedves olvasó:)
Köszönöm a segítséget!

3 megjegyzés:

  1. Szia Balazs!

    Meg vagy vegre te is! :)
    Tetszett az RKC II-hoz beszurt motivacios keped!
    Nem gondolkoztal meg azon, hogy elekzdesz valami harcimuveszetet, vagy kudosportot gyakorolni, mert a kep alapjan egesz tehetsegesnek tunsz...! :)))) (bocs, nem tudok a borombol kibujni! :) )

    A youtube-os dologhoz:

    Amikor megnyitod a kivant videot a youtube.com oldalon, elvileg talalsz egy olyan gombot, hogy URL... (masolasa, vagy megnyitasa, vagy valami ilyesmi, nem tudom pontosan mert most gorogorszagba vagyok, egy gorog gep elott, a gorogom, meg eleg gyenge :) meg szerencse, hogy a billentyuzet angol) Rakattintva megnyit egy olyan opciot, ami olyasmi, mint amikor egy blogon komentelsz, ahova a szoveget beirod. Az az URL kod. Azt ki kell jelolnod az egeszet es kimasolnod. Es mikor a postodat irod, at kell lepned forraskod, vagy URL megjelenitesbe (a blogkarbantarto ceg kialakitasatol fuggoen), a postod elvileg ekkor megjelenik URL formatumba es itt kell beillesztened a kimasolt, a videohoz tartozo URL kodot. Majd visszalepsz normal modba, mented publikalod es kesz is vagy. :)
    Remelem tudtam segiteni!
    Udv: Anti (Enszo blog)

    VálaszTörlés
  2. Anti,
    köszi a segítséget:)Remélem, alkalmazni is tudom majd...:)
    Néha az jut eszembe, hogy nem elkezdeni, hanem befejezni kellene azt a harcművészeteskedést, így huszonöt év után, aztán persze marad minden a régiben...:)
    Jó nyaralást ott a messzi görögországban!!!

    VálaszTörlés
  3. Nem nyaralas, munka, de azert koszi! :)
    Az a baj ha mar egyszer elindultal az uton, es nem csak kirandulo vagy (25 evet pedig semmikeppen sem tekintenek annak) arrol nem valoszinu, hogy valaha le fogsz terni. Aki egyszer harcmuvesz lett, az az is marad! :)

    Latom sikerult a beillesztes, orulok! :)

    VálaszTörlés