2010. december 1., szerda

Szerda...

A mai TKD edzés előtt egy lelkes válogatottnak vezettem egy 40 perces bell edzést...aztán pedig nekem nem sikerült ráhangolódni a bemelegítésre..se...és a küzdelmekre se nagyon...:(
Viszont nem bírtam ki, hogy az egyedül árválkodó 20 kilós bellel mindeközben ne dolgozzak egy kicsit...
Íme:
  • 4x20 snatch@20kg
  • 2x1-3 létra: 1h swing+high pull+snatch+clean&press@20kg
  • 5x20 swing@20kg (volt benne kétkezes, egykezes, váltott kezes verzió egyaránt)
Érdekes volt, hogy a nyomásoknál majdnem elszivárgott az erő...nehéz volt pontosan csinálni. Szerencse,hogy csak két ismétlés volt a létrából és, hogy csak három foka volt..:)

Ezután kapott a csapat rám eső része egy igen aktív bázis edzést, ahol nem túl sok szünetet kaptak a delikvensek, de elég jól bírta a csapat....némi koncentrációs problémát leszámítva a vége felé. Azért elég ügyesek voltak....:)

Este meg még ezt találtam a youtubon. Érdekessége, hogy az egyik lánnyal (Claire Young Kim)  a videóról (kb a 2.-3. másodpercben tűnik fel először) elég sokat sikerült beszélgetni az üzbegisztáni formagyakorlat vb-ről hazafelé....tiszta őrült a szó jobbik értelmében...nem egy tinédzser már (bár simán annak néz ki) és még mindig szeret edzeni (az amerikai válogatott tagja)...és edzést vezetni napi 8 órában L.A.-ben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése